Forum

Ogólne (Xavier)
Pierwsze spostrzeżenie - Dzienne Saldo Debetowe nie może być niczym innym jak kredytem. Debet w określeniu już oznacza zapis na minusie więc nie rozumiem, dlaczego wg ciebie to nie jest kredyt. Drugie spostrzeżenie - w obecnych czasach, aby nie dać się zaskoczyć, należy regularnie czytać to co bank do nas wysyła ale nie tylko w formie papierowej - ostatnio modne jest ogłoszenie zmian w tabelach na stronie lub przez system bankowości internetowej i to już wystarcza. Można to uznać za pewną formę naciągactwa chociaż bardziej mi tutaj pasuje nieuczciwa praktyka. Powtórzę jeszcze raz - nie daj się zaskoczyć bankowi. Wiem, że czasem są ważniejsze sprawy, ale jeśli chcesz kontrolować to co się dzieje z twoimi finansami może warto poświęcić raz na tydzień godzinę lub dwie.
(więcej...)

2
Konto firmowe (Zzz)
Ja obecnie korzystam z mbanku i jestem bardzo zadowolona. Konto internetowe jest bardzo wygodne, nie mam rzadnych opłat, kiedy chce robie przelew jak również sprawdzam czy dostałam jakieś wpłaty. Obecnie dużo ludzi ma tam konto i przelewy dochodzą migiem.;p
(więcej...)

2

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?

Zamknij X
Pobierz odtwarzacz Adobe Flash Player