konta-firmowe_twoje_finanse

Artykuły

więcej artykułów
Abbey House
Abbey House zrodziło się z woli wspomagania najważniejszych twórców oraz potrzeby promocji ich wśród ludzi, a także instytucji inwestujących w polski i zagraniczny rynek dzieł sztuki.......
2012-05-15 12:34:27

MobileFormats
Mijają 4 miesiące od momentu uchwalenia nowelizacji prawa telekomunikacyjnego, które zwiększyło ochronę abonentów. Firmy organizujące konkursy i loterie SMS wbrew wcześniejszym czarnym scenar......
2012-01-18 15:01:14

MobileFormats
Zmiany w prawie zostały wprowadzone po to, by abonenci brali udział w loteriach i konkursach SMS mieli jasność co do obowiązujących zasad udziału w akcji. Wielu obserwatorów wróżyło schyłe......
2012-01-18 13:21:10

JW Construction
JW Construction to największy polski deweloper mieszkaniowy, obecny przede wszystkim w Warszawie, ale także w innych miastach kraju: Łodzi, Gdyni i Katowicach oraz za granicą. Sp?......
2012-01-13 12:01:11

TPA Horwath opinie
Doroczny raport przygotowany przez PAIIZ na temat energetyki wiatrowej potwierdził, że jest to jedna z najszybciej rozwijających się branż w gospodarce. Na koniec września moc elektrowni wiatrow......
2012-01-05 15:14:07

więcej artykułów
Konta firmowe

Forum

Ogólne (Xavier)
Pierwsze spostrzeżenie - Dzienne Saldo Debetowe nie może być niczym innym jak kredytem. Debet w określeniu już oznacza zapis na minusie więc nie rozumiem, dlaczego wg ciebie to nie jest kredyt. Drugie spostrzeżenie - w obecnych czasach, aby nie dać się zaskoczyć, należy regularnie czytać to co bank do nas wysyła ale nie tylko w formie papierowej - ostatnio modne jest ogłoszenie zmian w tabelach na stronie lub przez system bankowości internetowej i to już wystarcza. Można to uznać za pewną formę naciągactwa chociaż bardziej mi tutaj pasuje nieuczciwa praktyka. Powtórzę jeszcze raz - nie daj się zaskoczyć bankowi. Wiem, że czasem są ważniejsze sprawy, ale jeśli chcesz kontrolować to co się dzieje z twoimi finansami może warto poświęcić raz na tydzień godzinę lub dwie.
(więcej...)

2
Konto firmowe (Zzz)
Ja obecnie korzystam z mbanku i jestem bardzo zadowolona. Konto internetowe jest bardzo wygodne, nie mam rzadnych opłat, kiedy chce robie przelew jak również sprawdzam czy dostałam jakieś wpłaty. Obecnie dużo ludzi ma tam konto i przelewy dochodzą migiem.;p
(więcej...)

2
W jakim banku konto? (Ryszard)
Zależy jaki rodzaj działalności i co tam chcesz robić. mBank - najtańsze konto tylko że nie ma za bardzo gdzie wpłacać gotówki. Alior - Dla dużego sklepu dobry, bo w nocy 2x większe oprocentowanie. LukasBank - taki uśredniony i łatwo o kredyt. AIG - Jeśli chcesz prowadzić sprzedaż ratalną. Są jeszcze inne banki ale już o nich nic nie wiem.
(więcej...)

2
Najlepsze konto firmowe (Karol)
Hej. Pilnie porzebuje dobrego konta firmowego. Jakie polecacie? Na razie mam w PKO ale zastanawiam się czy nie przejść bo mBanku. Co o tym sądzicie?
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest kwadratowe: koło czy kwadrat?